UnitedConsumers.com

Wilt u besparen op uw vaste lasten? UnitedConsumers is een consumentencollectief dat uw vaste lasten goedkoper maakt. Sinds de oprichting in 2000 besparen ruim 500.000 deelnemers
op hun brandstof, autoverzekering, telefoonabonnement, de zorgverzekering en op hun energierekening. 

UnitedConsumers koopt groot in en geeft dat voordeel aan haar deelnemers. Zo kunnen consumenten honderden euro’s per jaar besparen. Een goede service en de beste kwaliteit staan hoog in het vaandel. Geen callcenters en lange wachttijden, maar persoonlijk contact met deskundige medewerkers. UnitedConsumers won prijzen voor onder andere beste klantenservice (GfK, Preferenso) en beste energieleverancier van Nederland (GfK, Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis).

Omdat het in sommige gevallen enige tijd kan duren voordat duidelijk is dat een transactie valide is, heeft UnitedConsumers een afwijkende keuringstermijn.

Keuringstermijn per product:
o Energie: 3 maanden
o GSM: 3 maanden
o Autoverzekering: 3 maanden
o Zorgverzekering: gem. 1,5 maanden, uiterste geval maximaal 3 maanden
o Tanken: 1 maand

De term ‘gratis’ is niet toegestaan.
Er mag mogen geen onderwerpen of teksten worden gebruikt met bijvoorbeeld ‘gratis tankkaart’.

Hoe vaak wordt een vergoeding toegekend?
Bij UnitedConsumers zijn er een aantal regels mbt hoe vaak we een vergoeding toekennen aan een marketing partner en hoeveel tijd er moet zitten tussen aanmelding 1 en aanmelding 2.

UnitedConsumers betaalt per klant maximaal 2 keer een marketingvergoeding. Daarnaast moet er minimaal 18 maanden tussen aanmelding 1 en 2 moet zitten.