Single.nl

Over het Single.nl affiliateprogramma.

Exclusief, voor “De Bewuste Single” het “Nieuwe” Single daten! Het is een Niche in de Nederlandse markt. Single.nl rekent af met de traditionele dating websites, gebaseerd op het beladen “moeten” matchen van profielen en het vinden van een “vaste”relatie. “Stay Single Enjoy Live”

Single.nl /b.v. november 2018, het eerste Nederlandse toegankelijke dating-netwerk, is officieel gelanceerd. Deze dating-site is een sociaal, gezellig en transparant netwerk waarin, niet direct binden maar genieten van het Single leven centraal staan. Verliefd worden kan en mag natuurlijk. Dit is het nieuwe Single daten voor “De Bewuste Single”.

Alleen en geen leuke vrijgezellen meer in je netwerk? Dan wordt je toch lid van een ander netwerk? Dat is de gedachte achter het nieuwe platform Single.nl . Het is een ontmoetingsplaats voor Singles, die elkaar vrijblijvend kunnen ontmoeten.

Waarom Single.nl:
Volgens onderzoek van het CBS in 2015 is er naar de toekomst toe een sterke toename van mensen die bewust kiezen om niet te gaan samenwonen. 34% van de single mannen en vrouwen willen geen of niet direct weer een vaste relatie na het stuklopen van de vorige relatie. Natuurlijk willen ze wel de omgang met andere singles in wat voor vorm dan ook. Voor deze doelgroep is het platform “Single.nl” gemaakt.

De bewuste Singles:
-Hebben geen behoefte aan een directe relatie.
-Genieten van het leven op hun manier.
-Willen hun leven en momenten delen met anderen.
-Kiezen bewust, ook wat betreft hun vriendschappen.
-Uitdragen dat je trots bent, om single te zijn. Jouw leven, jouw keuzes. Op pad met de “Single” die dat ook wil. Vriendschappen aanknopen en opbouwen, die geen vaste relaties hoeven te worden.

De Single zal zich thuis voelen bij Single.nl Hier vindt hij of zij singles, die willen genieten van alles wat het leven biedt. Die single die andere mensen wil leren kennen vanwege hun interesses en voorkeuren. Een sociaal netwerk, maar dan gericht op de “bewuste” Single, waarin het een keuze is, geen verwachting!

De voordelen voor publishers zijn:
-Exclusief, voor “De Bewuste Single” het “Nieuwe” Single daten! In Nederland.
-Een prima prijs kwaliteit verhouding bij Single.nl
-Alle foto’s worden onderworpen aan strenge richtlijnen en worden handmatig gecontroleerd door het single team. Valse profielen worden volledig gewist door ons. Het is dus een veilige omgeving voor Single daten.
-Het Single team staat dagelijks voor je klaar van 09.00 - 23.00 uur.

Waarom Single.nl promoten?
-De domeinnaam is sterk, krachtig en goed herkenbaar, het zegt alles.
-Een uniek nieuw dating platform.
-Zeer actief via sociale media,
-Actief naar publishers toe.
-uitstekende vergoedingen.
-Goede incentives voor publishers.