PC Uitvaart

PC AfscheidSparen

PC Uitvaart is in 1931 opgericht als vereniging met het doel zorgdragen voor een waardige en betaalbare uitvaart voor haar leden. Wij geloven dat een mooie, persoonlijke uitvaart nabestaanden helpt om de dood van hun naaste een goede plek te kunnen geven in hun leven.

‘Alles voor een goed afscheid’, dat is het motto van PC Uitvaart. Want een uitvaart verzorgen is geen lopendebandwerk – en mag dat ook nooit zijn. Elke persoon verdient een zorgvuldig georganiseerd afscheid dat net zo uniek is als hij of zij zelf. Een afscheid dat eer doet aan de overledene. En een afscheid dat de nabestaanden troost geeft in een verdrietige tijd. Maatwerk dus met een zeer persoonlijke touch.

Met PC AfscheidSparen is het mogelijk om een uitvaart, voordat het zover is, financieel te regelen. Daarmee zorgt de klant dat de nabestaanden later niet voor verrassingen komen te staan. De consument spaart in zijn eigen tempo voor de kosten van uw uitvaart met een aantrekkelijke gegarandeerde rente.

Affiliate programma PC AfscheidSparen

Met een hoge vergoeding en een spaarrekening met een aantrekkelijk rentepercentage tot 2,00 % per jaar is PC AfscheidSparen een aantrekkelijk product en een mooie aanvulling of aantrekkelijk alternatief voor een uitvaartverzekering. Hierdoor kan er door de publisher een mooie omzet gemaakt worden.

Over PC AfscheidSparen

PC AfscheidSparen heeft de volgende eigenschappen:

PC Afscheidsparen kent drie vormen:

PC AfscheidSparen BASIS = starten met een klein bedrag

PC AfscheidSparen DOEL = makkelijk & doelgericht

PC AfscheidSparen HOOG = optimaal sparen


PC AfscheidSparen BASIS is interessant voor consumenten die willen starten met sparen met een klein bedrag. Instappen kan vanaf € 100 en de klant profiteert van een aantrekkelijke rente van 1%.

PC AfscheidSparen DOEL is ideaal als men wat sneller wil sparen voor de uitvaart. Instappen kan vanaf € 2.500 en de rente is bij deze spaarvorm 1,5%.

PC AfscheidSparen HOOG is ideaal als de consument zeker wilt weten dat er een dekkend geldbedrag is voor de uitvaart, of als men wilt profiteren van een aantrekkelijke rente van 2%.

Overige eigenschappen:

Bijsparen kan met een minimumbedrag van € 10 per keer.

Tussentijds opnemen is niet mogelijk.

De klant krijgt 5% extra op het gespaarde bedrag als PC Uitvaart het afscheid mag verzorgen.

De maximale inleg is € 10.000 per persoon.

Er kan gespaard worden voor twee personen met een en/of rekening. Het maximale bedrag dat gespaard kan worden is dan € 20.000.

PC AfscheidSparen valt niet onder het depositogarantiestelsel.

USP's richting consumenten

Aantrekkelijke rentepercentages tot wel 2%.

Sparen kan al met een klein bedrag en met het tempo dat bij de klant past.

PC Uitvaart Deposito is een stichting zonder winstoogmerk.

5% extra uitkering als PC Uitvaart het afscheid mag verzorgen.

Een AfscheidSparen rekening openen kan altijd, op elke leeftijd. We stellen geen gezondheidsvragen.

Consumenten profiteren automatisch zodra hun saldo hoog genoeg is om een AfscheidSparen DOEL of HOOG rekening te krijgen.

Kijk voor meer informatie op pc.nl/afscheidsparen