Licentie2GO

Software kopen kan slimmer: Direct downloaden en nooit meer wachten! Licentie2GO brengt deze innovatie nu naar de consumentenmarkt. Licentie2GO biedt al haar software digitaal (ter download) aan en garandeert dat alle producten binnen 24 uur bij de klant zijn. Sterker nog; 95% van het aanbod is binnen 1 minuut bij de klant en is direct te installeren en activeren!

Waarom het affiliateprogramma van Licentie2GO?
In samenwerking met de publishers van Daisycon wil Licentie2GO verder groeien. Deze groeistrategie heeft een sterk win-win karakter; Publishers ontvangen een hogere vergoeding naarmate zij laten zien dat ze meer omzet aanbrengen.

Licentie2GO heeft op sommige producten een langere keuringstermijn, vanwege het aankoopproces van klanten:
Een klant koopt een product via http://licentie2go.nl.
De klant ontvangt zijn product. Hij kan dit gratis proberen.
Indien de klant tevreden is, neemt hij het product definitief in gebruik. De transactie wordt binnen enkele dagen goedgekeurd.
Indien de klant niet tevreden is, kan hij gratis ruilen voor een ander product. Ook dan wordt de transactie binnen enkele dagen goedgekeurd.
Indien de klant niet wil annuleren (of ons ├╝berhaupt nooit betaald) kan het voorkomen dat we transacties pas later keuren of afkeuren.

Overige voordelen van Licentie2GO
Licentie2GO hoort nu al bij de top 3 goedkoopste aanbieders in de markt. Doordat er geen verzendkosten zijn en het proces volledig gedigitaliseerd is, worden kosten bespaard en behoort Licentie2GO tot de goedkoopste aanbieders van het Internet!