LazyLola.nl

Lazy Lola is opgericht in Liempde in 2020. Lazy Lola bestaat uit een jong, creatief en informeel team dat van uitdagingen en een feestje op haar tijd houdt. Daarnaast doet Lazy Lola er alles aan om haar klanten te kunnen ontzorgen zodat deze lekker ‘’Lazy’’ kunnen genieten van de producten.

Via Lazy Lola worden opblaas artikelen en zwembaden verkocht aan particulieren. Dit zijn artikelen voor de jeugd, voor ouders maar ook voor kinderen en baby’s. In de lente en zomer, wanneer het vaak lekker weer is, is het natuurlijk ideaal om een zwembadje op te zetten en lekker te relaxen in de zon! Lazy Lola koopt al haar producten grootschalig in bij de directe bron waardoor ze vrijwel altijd de laagste prijs kan garanderen. De zwembaden en enkele andere opblaas artikelen zijn van de merken Intex en Bestway. Het grote voordeel van deze twee merken is dat ze bekend zijn en voldoen aan alle kwaliteitseisen.

Lazy Lola biedt snelle levering (24-uurs levering), vrijwel altijd de laagste prijs en gratis verzending boven de €75,- inclusief btw. De volgende twee USP’s zijn verder van toepassing op Lazy Lola:

Uniek concept
Lazy Lola is, in tegenstelling tot haar concurrenten, niet een ‘’gewone’’ webshop. Lazy Lola verkoopt namelijk een verhaal. Ze focust zich op ‘’Lola’’. Lola heeft van alles meegemaakt in haar leven. Op de webshop staan overal haar verhalen (over mij, bij de artikelen, in de blog et cetera). Wanneer de teksten gelezen worden voelt het alsof Lola echt een bekende is. Echter, is Lola volledig fictief . Lazy Lola is nog een startup dus het is de bedoeling dat deze rode draad in alle marketing uitingen gaat komen. Lazy Lola is hier druk mee bezig.

Lola’s voordeel deals
Daarnaast onderscheidt Lazy Lola zich van haar concurrenten met haar voordeel deals. Dit zijn combinaties van zwembaden met andere producten die (vaak) niet los verkocht worden via Lazy Lola. Een voorbeeld hiervan is een zwembad met een waaier en polycarbonaat wijnglazen. Lazy Lola heeft verschillende deals gemaakt voor verschillende gelegenheden.

Waarom het affiliate programma van Lazy Lola promoten?
Lazy Lola is een startup dus een enorm mooie uitdaging. Lazy Lola heeft veel potentie door haar unieke concept en toffe voordeel deals. De orderwaarde is over het algemeen vrij hoog en de retour aantallen enorm laag door de goede kwaliteit. Daarnaast is er veel mogelijk en bespreekbaar!