Lavida Travel

Op www.lavidatravel.nl vind je de beste reizen voor de laagste prijzen! Lavida Travel heeft een breed aanbod in vakantiebestemmingen en biedt een uniek spaarsysteem voor haar trouwe klanten. Zonvakanties, verre reizen of op wintersport – al het aanbod vind je gemakkelijk op één website!

Lavida Travel combineert de voordelen van online met de service van een reisbureau. Al meer dan 7 jaar is Lavida Travel een gevestigde naam in de reisbranche die staat voor prijs en kwaliteit.

Om onze kwaliteit te waarborgen vragen wij onze klanten een beoordeling over ons en de vakantie achter te laten. Uit deze ruim 3000 beoordelingen blijkt een hoge mate van klanttevredenheid. Lavida Travel heeft natuurlijk niet voor niets de Zoover awards in 2017 en in 2018 gewonnen voor de categorie “Beste Reisbureau”!

Lavida Travel is een onafhankelijk reisbureau en biedt vele grote Nederlandse en Duitse touroperators aan, waaronder: TUI, Neckermann Reizen, Corendon, Alltours, Isropa, Floow Travel, Club Med en Sunair.

Over het affiliate programma van Lavida Travel:

· Interessante vergoedingen – geen maximum!
· Scherpe prijzen én laagste prijsgarantie
· Betrouwbare partner en ANVR/SGR
· Breed assortiment en bijna álle touroperators op één website
· Eigen producten
· Uniek spaarsysteem voor alle klanten
· Winnaar Zoover Awards 2017 & 2018

Waarom kiezen voor Lavida Travel

Lavida Travel biedt aangesloten partners attractieve vergoedingen van 3.00% of 4.00% zonder een maximum bedrag! De vergoedingen worden beoordeeld door middel van het aantal boekingen en worden als volgt aangegeven:
· Standaard: 3,0% CPS
· Zilver: 5 t/m 9 boekingen 3,5% CPS
· Goud:10+ boekingen 4,0% CPS

Lavida Travel is natuurlijk ook aangesloten bij de ANVR en bij de SGR, zodat de consumenten vertrouwd kunnen boeken!