Kwalitaria

Over Kwalitaria

Kwalitaria is al jaren de meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland. Op vele locaties door het hele land genieten gasten van de lekkerste gerechten. Hiermee is Kwalitaria een van de grootste franchisebedrijven van Nederland. Écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid; daar staan we voor. Waar mogelijk gebruiken we daarom duurzaam vlees van Hollandse bodem, brood van Hollands graan, minder zout, minder suiker, minder vetten en méér groenten in onze gerechten. We vinden het belangrijk dat Kwalitaria een plek is waar iedereen zich thuis voelt. Daarom creëren we met een moderne inrichting een gezellige sfeer en hebben we in ons assortiment aan het hele gezin gedacht.

Waarom publishen voor Kwalitaria?

Bij Kwalitaria is er een transitie doorgevoerd van offline (store) naar online (webshop). Gezien klanten steeds vaker online bestellen en minder in de winkel wordt er meer gefocust op online. Op het online vlak heeft Kwalitaria een enorm optimalisatieslag gemaakt; binnen Google zijn alle vestigingen geoptimaliseerd (Google My Business, SEA, SEO etc.) daarnaast gaat de always-on strategie in. Hierdoor neemt de naamsbekendheid niet alleen in de winkelstraten, maar voornamelijk ook online toe.

Ieder kwartaal komt Kwalitaria met haar seizoenspecials om haar formule te onderscheiden van concurrenten. Kwalitaria wil met deze acties een extra (online)boost geven door gebruik te maken van affiliate marketing.