Ipadspullekes.nl

Promoot het affiliateprogramma van iPadspullekes!

iPadspullekes is al jaren een gevestigde naam in de wereld van kwalitatieve en betaalbare iPad hoesjes. Als een van de eerste webshops voor iPad hoesjes zijn wij vanaf dag 1 bezig geweest met de vindbaarheid, usability en naamsbekendheid van onze webshop. Hierdoor concurreren wij met de allergrootste namen waar het gaat om top posities in de gratis zoekresultaten van Google.

Recentelijk hebben wij ons assortiment uitgebreid met iPhone hoesjes en accessoires. Hierdoor willen wij de klanten een completer aanbod bieden voor hun Apple divices.

iPadspullekes is tevens de webshop die de Kidscover in Nederland en België heeft geïntroduceerd! Zowel particulieren als grotere instanties (zoals scholen, kinderdagverblijven, zorginstellingen) weten hun weg te vinden naar onze prachtige en bovenal duurzame kidscovers.

Voor alle orders hanteren wij gratis verzending en gratis retourneren. Hierdoor houden wij de drempel laag en bieden wij de onze klanten de allerbeste service. Aangezien wij onze eigen inkoop kanalen hebben en geen gebruik maken van een grote tussenpartijen zijn wij in staat hoogwaardige kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden.

Consument en zakelijke klant bestelt eenvoudig en snel iPad hoesjes, iPhone hoesjes en aanverwante producten in onze webshop die vervolgens zorgvuldig worden verpakt en dezelfde dag worden verzonden. Naast het product wat aangeschaft word bieden wij klanten een gratis cadeautje aan wanneer zij boven de € 45,- bestellen en krijgt iedere klant daarnaast ook nog een gratis styluspen en screenprotector wanneer zij een 360-graden hoes aanschaffen.

Op onze webshop geven wij ook veel tips en naslagwerken hoe je bijvoorbeeld kunt zien welk type iPad je hebt zodat mensen de juiste hoes kunnen bestellen. Ook worden er tips gegeven hoe je je iPad sneller kunt maken en welke andere tips & trucs je kunt toepassen.

De voordelen van het affiliateprogramma van iPadspullekes:

- Kwalitatief hoogwaardige producten
- Ruime keuze uit meer dan 1200 artikelen
- Gratis verzending en retour voor de klant
- Gratis cadeautje bij besteding van meer dan € 45,-
- Zowel voor B2C als B2B
- Orders worden op werkdagen dagelijks verzonden
- Advies- en servicegericht team staat klaar voor de klant

Andere voordelen voor publishers:

- Snelle keuring van orders
- Een zeer hoge conversie van meer dan 4,5%
- Gemiddelde orderwaarde van meer dan € 45,-
- Hoge kwaliteit service en promomateriaal aanwezig
- E-mails, acties en promotiemateriaal op maat mogelijk

iPadspullekes is de ideale adverteerder om via jouw website en/of e-mailbestand te promoten.