GayPartner (BE)

Gay dating offer voor Belgie.

Gaypartner.be is dé gaydating site voor gays in België en Nederland op zoek naar een date, ontmoeting, relatie of een avontuur. Gaypartner.be biedt een uitstekend selectie aan affiliate producten zoals cams en ebooks.
Deze campagne is bij uitstek het meest geschikte gay offer in België. Door de snelle SOI register Landingspagina heeft deze website een uitstekende CVR. De campagne is geheel mobiel geoptimaliseerd resulteert in een hoge
click/lead ratio.

Waarom je Gaypartner.be zou moeten promoten:
1. Hoge single opt-in CPL vergoeding met een buitengewoon goede gratis lid conversie
2. Breed aanbod aan converterend promotiemateriaal, zoals dynamische banners en landing pages
3. Snelle keuring van leads en regelmatig verhoogde vergoedingen voor affiliates

Gaypartner.be werkt graag samen met affiliates die leads genereren van hoge kwaliteit. Voor affiliates met hoge traffic en goede leads is er daarom naast de staffels ook een hoger segment (VIP-staffel) altijd bespreekbaar!
Daarnaast staat het team van Gaypartner.be altijd klaar om snel in te springen op verzoeken van affiliates. Alles is bespreekbaar!


Afkeurcriteria
1. Lid schrijft zich direct weer uit
2. Lid gebruikt een fake e-mailadres
3. Lid gebruikt een e-mailadres dat gekenmerkt is als SPAM e-mailadres (Spam e-mailadressen zijn buitenlandse e-mailadressen uit het Oostblok, Zuid-Amerika, China, Turkije)
4. Lid gebruikt een e-mailadres dat gekenmerkt staat als het leveren van ongeldige accounts (Dit zijn dus wederom IP adressen uit het Oostblok, Zuid Amerika, China, Turkije)
5. Lid moet na het aanmaken van een account binnen 2 weken minimaal 1x actief zijn geweest op de website

Alle leads worden iedere 2 weken handmatig gekeurd en beoordeeld.