Comforttrends

ComfortTrends BV is de website met niet-alledaagse oplossingen voor alledaagse problemen.
Zij richt zich vooral op de doelgroepen; actieve senioren (55+), moderne huisvrouwen en impulskopers. De producten variëren dan ook van betaalbare sieraden tot schoonmaakproducten en van slankproducten tot As Seen on TV-gadgets. In het brede assortiment is letterlijk voor ieder wat wils.

Eigen voorraad
Met enkele duizenden verschillende producten – in eigen voorraad – is ComfortTrends in staat voor al haar producten snelle levertijden te garanderen.

Alle gangbare betaalopties
ComfortTrends biedt klanten maximaal betaalgemak aan. Iedere bezoeker kan kiezen uit de betaalwijzen Achteraf betalen, iDEAL, CreditCard of overschrijving. Voor België worden aanvullend de opties Bankcontact/MisterCash en Sofort Banking aangeboden.

90 dagen bedenktijd
ComfortTrends is overtuigd van het gemak van de geboden producten. Niet alleen de eerste twee weken. Daarom biedt zij een bedenktijd van 90 dagen – 100% Geld Terug Garantie.

Eigen marketing afdeling
ComfortTrends biedt jou de optie om gebruik te maken van het beste art-work en de mooiste foto’s. Zij helpt jou dan ook graag met het opzetten van goede e-mail en banner campagnes. Hiervoor kunnen – indien gewenst – specifieke (product)banners gemaakt worden op basis van jouw wensen en zelfs in de uitstraling van jouw website.

Hoge CPS
ComfortTrends biedt standaard een hoge CPS van 14%.