Bouwbestel

Bouwbestel.nl is een online bouwmarkt en bouwmaterialen groothandel waar u een ruim assortiment aan bouwmaterialen kunt vinden tegen scherpe prijzen. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, neem dan gerust even contact met hen op. Bij Bouwbestel koopt u alleen professionele bouwmaterialen. Dit ziet u terug in het eindresultaat, plezier en levensduur van uw klus. Sinds de oprichting in 2007 zijn zij landelijk actief en hebben inmiddels vele bestellingen naar tevredenheid afgehandeld. In België zijn zij actief met Bouwbestel.be. De bouwmaterialen zijn makkelijk online te bestellen, zo scherp mogelijk geprijsd en gratis thuis bezorgd vanaf €550,- inclusief BTW. Het bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoefte van de klant van het grootste belang is.

Hun missie is: Professionele kwaliteit, goede service en professioneel advies voor een scherpe prijs!
Het team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van hun klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen. Mocht u vragen hebben over uw klus of over bepaalde materialen, neem dan gerust even contact met hen op. Het team is ervaren en gedreven, met hun jarenlange ervaring willen zij u graag helpen de juiste bouwmaterialen aan te schaffen met het juiste advies.
Zij zouden graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in deze bedrijfstak bestaat.

Voordelen BouwBestel:
- PROFESSIONELE A-KWALITEIT
- BEZORGING DOOR HEEL NEDERLAND
- ALLE PRIJZEN INCL. BTW
- GRATIS UITLEG EN ADVIES
- 30 JAAR BOUWERVARING

Sinds 2007 levert Bouwbestel bouwmaterialen via internet. Hun missie is om A-Kwaliteit bouwmaterialen zo te leveren dat u soepel en doeltreffend een optimaal bouwresultaat bereikt. Klanten beoordelen hen gemiddeld met een 9.

Bouwbestel is gespecialiseerd in het bieden van een voordelig geprijsd totaalaanbod aan bouwmateriaal, bouwmaterialen die ze zelf ook zouden toepassen! Daarnaast proberen ze u ook zo goed mogelijk te behandelen, oftewel: zoals ze zelf graag behandeld willen worden.

Indien u vragen heeft over de online aankoop of de juiste verwerking van bouwmaterialen, kunt u altijd even contact opnemen. Heeft u suggesties over hoe het online kopen van bouwmaterialen nog makkelijker en beter kan? Dan horen ze dat ook graag van u!