Bliep

ZET M AAN !! *bliep is de goedkoopste Prepaid aanbieder van Nederland. Alleen bij bliep is het mogelijk je databundel alleen aan te zetten als je hem nodig hebt. Handig als jouw bezoeker toch wat wil delen als hij/zij even geen WiFi heeft. Bellen doet jouw bezoeker al vanaf 5 cent per minuut en internetten vanaf 0.25 per dag. Er is een makkelijke *bliep app die jouw bezoeker helpt bij zijn/haar dagelijkse gebruik van de SIM

*bliep zorgt zelf voor onder andere alle klantvragen en nummerportering met iedere vraag kan jouw bezoeker terecht bij bliep.

Waarom het affiliateprogramma van *bliep?

*bliep is de allergoedkoopste prepaid aanbieder van dit moment en de enige waar jouw bezoeker een internetbundel dagelijks aan en uit kan zetten. Dit speelt geheel in op de behoefte van de huidige prepaid gebruiker. Dus dat is makkelijk verkopen.

Het *bliep affiliateprogramma biedt een goede vergoeding voor een product wat zich makkelijk laat verkopen, mede door de lage aanschafprijs en het ontbreken van enige verplichting.

Voordelen voor jouw bezoekers

*bliep is de beste prepaid deal. Jouw bezoeker belt al voor 5 cent per minuut, sms't al voor 5 cent per bericht, internet al voor 25 cent (10Mb) of 50 cent (67Mb) per dag, bepaalt zelf wanneer internet aan of uit staat, tegoed wordt voor altijd behouden zolang er iedere 6 maanden wordt opwaardeert, beltegoed delen met wie even krap zit en waardeert automatisch op als je dat makkelijker vindt.