AutoVendi

AutoVendi.nl is de meest transparante auto verkoopservice van Nederland en is speciaal ontwikkeld voor particulieren, leasemaatschappijen, verhuurbedrijven en wagenparkbeheerders. Door hun jarenlange ervaring in deze branche, weten zij precies wat wel succesvol is en wat absoluut niet kan. Door hun groei wordt het voor publishers steeds interessanter om zich voor de campagne aan te melden met hun website.

In tegenstelling tot andere verkoopsites krijg je bij Autovendi als verkoper niet een indicatie bod op basis van alleen een kenteken en kilometerstand, maar ontvang je een gegarandeerd bod. Dit maakt het voor iemand die zijn auto wil verkopen veel aantrekkelijker om de auto via Autovendi te verkopen dan via andere kanalen. Tevens kunnen zij hierdoor eenvoudig concurreren met de verkoopsites die je vaak op tv ziet of op de radio hoort.

Doordat men eerder geneigd is om via AutoVendi te verkopen, is de kans op een sale uiteindelijk vele malen groter waardoor de publisher veel meer kans heeft op een vergoeding naast de standaard CPL-vergoeding. Je kunt dus twee maal iets verdienen aan de advertenties van Autovendi.

Om de transparantie hoog te houden, worden zogenaamde “click and pay” sites automatisch verwijderd waardoor serieuze publishers betere resultaten zullen krijgen. Meld je daarom nu aan zodat je samen kunt werken aan het succes van jezelf en van Autovendi.