Gratis Nationale Bevrijdingsuitgifte

In 2020 staat Nederland uitgebreid stil bij de bevrijding van de Duitse bezetting, 75 jaar geleden. Ter viering van 75 jaar vrijheid is dan ook de gratis officiële Nationale Bevrijdingsuitgifte geslagen. De oplage van deze speciale Herdenkingsuitgifte is strikt gelimiteerd tot slechts 50.000 exemplaren. Minder dan 1 op de 350 Nederlanders kan de gewilde uitgifte dus bemachtigen.

Door de zeer beperkte oplage zal de vraag naar de Bevrijdingsuitgifte waarschijnlijk groter zijn dan het aanbod. Daarom geldt er een limiet van één exemplaar per huishouden. Zo hebben zoveel mogelijk verschillende huishoudens de kans om een exemplaar te bestellen.

Voordelen van het affiliateprogramma
Aantrekkelijke vergoeding
Hoog conversiepercentage
Zeer actueel thema
Gratis herdenkingsuitgifte
Slechts € 3,95 verzend- en verzekeringskosten
Uitgebreid bannermateriaal
Zeer geschikt voor mobile promotie

Unieke samenwerking Nederland en Canada
In een unieke samenwerking tussen de Canadese Ambassade in Nederland, de Koninklijke Canadese Munt in Ottawa en het Amsterdams MuntKantoor heeft het officiële Canadese munthuis deze Herdenkingsuitgifte geslagen ter viering van het 75e jubileum van de bevrijding van Nederland. Canada heeft namelijk een belangrijke bijdrage geleverd aan de bevrijding van Nederland en sindsdien is de band tussen beide landen hechter dan ooit tevoren.

Over het Amsterdams MuntKantoor
Het Amsterdams MuntKantoor is verantwoordelijk voor de verspreiding van de Bevrijdingsuitgifte. Het Amsterdams MuntKantoor heeft een uitgebreid wereldwijd netwerk en is de geautoriseerde distributeur van de Koninklijke Canadese Munt in Nederland. De organisatie stelt de vijftigduizend exemplaren ter beschikking om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de fascinerende hobby van het verzamelen van munten.