Quotenet.nl

Quote bericht elke maand over de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven, over mensen in zaken, geld, carrière en het leven aan de top. Voor succesvolle mannen én vrouwen tussen de 25 en 65, ondernemer of ondernemend, is Quote een bijbel.

De combinatie van onderzoeksjournalistiek, eerlijke portretten en spetterende reportages, maakt Quote al drie decennia uniek. De formule is al vaak gekopieerd, maar nooit geëvenaard.
De onafhankelijke scherpe toon, het visitekaartje van Quote, werkt alleen dankzij een gepaste afstand van het lijdend voorwerp: Oud, maar vooral Nieuw Geld.

Quote maakt (jongens)dromen waar. Quote stimuleert entrepreneurship voor eenieder die rondloopt met een veelbelovende business case en springplank naar de Quote 500 die één keer per jaar verschijnt. Daarnaast brengt Quote mensen die er willen komen in contact met de mensen die er al zijn. Via Quote TALKS-evenementen zorgt Quote voor programma’s met humor, eerlijkheid en inspiratie. Denk Groot, Lees Quote. Quote bericht elke maand over de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven, over mensen in zaken, geld, carrière en het leven aan de top. Voor succesvolle mannen én vrouwen tussen de 25 en 65, ondernemer of ondernemend, is Quote een bijbel.